Tahkon hiihto 2021

Kun nyt toteutetaan ”virtuaalisesti” monia Lauri Tahko Pihkalan aikoinaan perustamia laturetkiä Suomessa, onhan syytä järjestää myös Tahko Pihkalan nimikkohiihto Helsingissä eli TAHKONHIIHTO. Tavoitteena saada edelleen kansalaisia hoitamaan kuntoaan.

Milloin: 27.2. ja 28.2. 2021
Missä: Pääkaupunkiseudun laduilla eli Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen (kuten ennenkin)

Matkat: Hyväksytään laturetkimatkoiksi 10 km (lapset), 20 km, 40 km ja 60 km; perinteinen tai vapaa. Ilmoittautuminen 20.5.-25.2.2021.

Järjestäjät: Tahko Pihkala -seura ja DATALATU OY

Osallistumismaksu: 10 euroa, joka sisältää postitse lähetettävän kunniakirjan ja tapaturmavakuutuksen sekä paljon arvontapalkintoja.

Suoritus: omaan tahtiin ja omalla ajalla. Ei yhteisiä latuja eikä lähtöpaikkoja. Ei järjestettyjä huoltopisteitä vaan jokainen turvautuu omaan huoltoon tai reitillä oleviin huoltopisteisiin. Jokainen ilmoittaa etukäteen, paljonko aikoo hiihtää ja mistä aikoo lähteä.

Tavoite: 2000 hiihtäjää eli Suomen suurin virtuaalilaturetki talvella 2021. Aikoinaan näitä samoja reittejä hiihti vähintään kaksinkertainen määrä.

Tietojen käsittely ja laskutus
Täyttämällä tämän lomakkeen saat osallistumistodistuksen ja laskun postitse tapahtuman jälkeen. Tietojasi käsitellään vain tämän tapahtuman kunniakirjojen toimittamiseksi ja tuhotaan 1.6.2021. Tietojen säilytys sähköpostissa ja verkkosivun tietokannassa sekä manuaalisena aineistona postituksessa. Rekisterinpitäjä Tahko Pihkala -seura.