Tapahtumat ja toiminta

Juhlaturpakäräjät Kouvolassa 28.7.2023

Tahko perusti Turpakäräjät vuonna 1978. Vuonna 2023 istumme käräjiä 40. kerran. Ja jälleen ajankohtaiset asiat ovat esillä. Tällä kertaa asialla ei ole yksin Tahko, vaan kaikki tahot Suomessa ovat heränneet: kansan kunto on romahtanut ja se jatkaa syöksyään – ellemme saa kansaa liikkeelle.

Kutsumme Suomen parhaat asiantuntijat ja myös ”syylliset” käräjille perjantaina 28.7.2023 klo 15.00. Kahvittelu ja aiheeseen virittely alkaa klo 14.00.
Paikkana on Kouvolan kaupungintalon juhlasali, osoite Torikatu 10.

Lisätietoja täällä!

 

Kävelykipinä 2022
Keväästä syksyyn 2022 seura järjesti jälleen valtakunnallisen Kävelykipinä-kampanjan.

Kävelykipinä on kampanja, joka haastaa kaikki suomalaiset kävelemään. Toukokuusta syyskuuhun kestävässä kampanjassa on kaksi osaa: yhdistysten ja kuntien järjestämät paikalliset kävelytapahtumat sekä kaikkien halukkaiden kesken käytävä kävelykilometrikisa.

Kävelykipinän kampanja-aika oli 1.5.-30.9. Kävelyn ilosta saa kuitenkin nauttia koko vuoden ympäri!

Lue uutinen kävelykilometrikisan päättymisestä täältä. Vuoden 2023 kisan toteutuminen on toistaiseksi epävarmaa puuttuvan rahoituksen vuoksi.

 

Kävelykipinä 2021
Keväällä 2021 seura järjesti valtakunnallisen Kävelykipinä-kampanjan. Kampanjassa latuyhdistykset ja muut organisaatiot ympäri Suomen innostettiin järjestämään matalan kynnyksen kävelytapahtumia sekä innostamaan jäseniään kävelykilometrikisaan. Kampanja oli koronavuodesta huolimatta menestys ja erilaisia kävelytapahtumia järjestettiin yli sadalla paikkakunnalla.