Seuran järjestämä Kävelykilometrikisa on päättynyt – ensi vuoden tilanne toistaiseksi epävarma

Hyvät kävelijät,
Tahko Pihkala -seuran järjestämä Kävelykilometrikisa 2022 päättyi syyskuun lopussa. Kävelykilometrikisan seuranta kisan omilla sivuilla on päättynyt. Pikku palkinnot eli mitalit jaettiin kaikkien sarjojen voittaneille joukkueille ja diplomit on ollut mahdollista tulostaa sivuiltamme. Onnea voittajille! Lapin lomaviikon arvonta osui Keravan Ladun 5 kävelijän porukalle, ja he lähtevät viettämään patikointilomaa Kiilopään maisemiin ensi syyskuussa.

Kävelykisan 2023 toteutus ei ole varmaa. Se järjestämiseen tarvittaisiin rahoitusta 20.000 euroa, mutta vasta osa siitä on kasassa. Tahko Pihkala -seura haluaa edelleen järjestää kisan ilman kerättävää osallistumismaksua eli sponsorirahan turvin. Jos sitä ei löydy, joudumme laittamaan upean kävelykisamme hyllylle odottamaan uusia tukijoita.

Seuraamme tilanteen kehittymistä näillä sivuilla

Jäsenyys Tahko Pihkala -seurassa on mahdollista jokaiselle. Jäsenmaksu on vain 30 euroa ja esim opiskelijoilla 15 euroa per vuosi. Tuohon maksuun sisältyy myös jäsenyys Suomen Ladussa ja kaikki Ladun jäsenedut kuten Latu ja Polku -lehti.

Hiihtokilometrikisa oli useiden kävelijöiden ja pyöräilijöiden toivelistalla. Myös sen kisan järjestämiseen tarvitaan rahoitusta ja tilanne tällä hetkellä on sama kuin kävelykisassa. Tilanne on seurannassa.

Maija Raasakka, kävelysihteeri; maija.raasakka@kavelykipina.fi

Tuomo Jantunen, TP-seuran puheenjohtaja; puh 0400-417272