Kävelykilometrikisa 2022 on päättynyt – tervetuloa palkintojenjakotilaisuuteen 10.10!

Tahko Pihkala -seuran järjestämä Kävelykilometrikisa on tullut päätökseen, ja samalla päättyy Kävelykipinä-kampanja. Ensi vuonna uudelleen!

Tänä vuonna kisa oli erityisesti kärkipään osalta kutkuttavan jännittävä. Viimeisen viikon aikana kärkipaikka vaihtui monessa sarjassa. Kaikkein jännittävintä se on ollut kuntien välillä, kun Enonkoski ja Hartola kävivät kisaa loppuun saakka. Ja viimeiset tarkistetut tulokset näyttävät, että kuntakisan voitti Hartolan kunta alle kilometrin erolla Enonkosken kuntaan. Onnea Hartola!

Lopulliset tulokset ovat luettavissa Kävelykilometrikisan 2022 sivulta. Sieltä voi löytää monia jännittäviä asioita, joita on viiden kuukauden ja yli 2 miljoonan kilometrin aikana sattunut.

Kiitos kaikille 922 kävelyjoukkueen kapteeneille ja 5478 kävelijälle!

Palkintojenjakotilaisuus Helsingissä 10.10 klo 14:00

Tervetuloa palkintojenjakoon Olympiastadionin itäpuolella olevalle Tahkon patsaalle maanantaina 10.10.2022 klo 14.00. Silloin palkitaan jokaisen sarjan kolme parasta ja luovutetaan iso pysti Suomen aktiivisimmalle kävelykunnalle eli Hartolalle

Fanfaarien jälkeen lähdetään yhdessä tekemään 5 km:n lenkki stadionin ja Töölönlahden ympäri. Välillä pysähdytään historiallisissa paikoissa kuten Paavo Nurmen patsaalla ja Töölönlahden Kuutamouintipaikalla. Kävely kestää 1 h 15 min. Lopuksi juodaan mehua Tahkon patsaalla.

Mikäli kolmesta parhaasta joukkueesta yksikään edustaja ei pääse tilaisuuteen, pyydetään olemaan yhteydessä Tuomo Jantuseen (tuomo@jantunen.fi), ja sopimaan palkintojen toimittamisesta postitse.