KÄVELYKIPINÄ 2023 TIEDOTE – Kävelykilometrikisa ei toteudu, mutta jaloille on edelleen käyttöä

Tahko Pihkala -seura on vuosina 2021 ja 2022 edistänyt kansalaisten liikuntaa sekä omalla Kävelykipinä-kampanjallaan että yhteistyökumppaneiden kanssa toteutetulla Kävelykilometrikisalla. 

Kävelykipinä haluaa edelleenkin vuonna 2023 innostaa kansalaisia käyttämään kävelylihaksia niin arkiaskareissa ja työmatkoilla kuin vapaa-ajallakin.
Olemme laatineet kaikkien tapahtumajärjestäjien käyttöön sarjan julisteita, iskulauseita ja muistutuksia siitä, kuinka tärkeää onkaan kävely – tuo kaiken liikunnan perusmuoto. Suoritukseksi kelpaa kaikki tyylit ja vauhdiksi jokaisen oma kestävyys ja nykykunto. Olkaa hyvät ja valitkaa tästä tarjonnasta kotisivullenne ja omiin tarkoituksiinne tunnus tälle kesälle. Tämän tarjouksen tekee teille Tahko Pihkala -seuran ja Mainostoimisto Hinkun suunnittelija Roosa. Materiaalin käyttäminen ei maksa teille mitään, mutta jokainen liikkeelle saatu jalkapari ja suoritettu kävelysuoritus antaa tekijälleen suurta mielihyvää ja parantaa kävelijän terveyttä.

Netissä viime vuosina pyörinyt Kävelykilometrikisa ei sen sijaan toteudu ainakaan tänä kesänä. Koronakaranteenien ajanjakson päätyttyä valtakunnallisen tapahtuman järjestämiseen ei löytynyt enää riittävää taloudellista tukea. MUTTA … älkää kuitenkaan lopettako kävelyä, maailman suosituinta liikuntaa. Kävely on ykkönen ja terveen elämän ylläpitäjä!

Mikäli järjestätte omassa yhteisössänne kävelytempauksia tai iltakävelyjä tai sauvakävelyitä ja haluatte sinne rekvisiittaa, ottakaa siis käyttöönne Tahko Pihkala -seuran teille tarjoama materiaali.

Ystävällisin Terveisin

Puheenjohtaja, liikuntaneuvos Tuomo Jantunen
Motto: ”Aina valmis uusiin haasteisiin”.
Email: tuomo@jantunen.fi Puh: 0400-417272

 

KÄVELYKIPINA 2023 ISKULAUSEET